Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Αφού δεν μας είπαν τα κάλαντα...

Ας μας πουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και ο Δένδιας ποια η διαφορά του ραδιοσταθμού του Πολυτεχνείου του '73 με εκείνον που βρέθηκε στην ΑΣΟΕΕ κατά τη γιορτινή εισβολή της αστυνομίας. Θα πουν ότι τότε είχαμε χούντα και τώρα δημοκρατία βέβαια. Κι εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι γιατί όπως πάμε κάνουν τα πάντα για να μην απέχει και πολύ το ένα από το άλλο ούτε κατ΄επίφαση.
Ας μας πουν πόσα χρήματα έχουν ξοδέψει από τους ληστρικά φορολογούμενους για την αστυνομική γιορτινή επιχείρηση εκκένωσης και τη φύλαξη της Βίλλα Αμαλίας, προκειμένου να μην ανακαταληφθεί. Τόσες αστυνομικές δυνάμεις εκεί πέρα -και στην παρακείμενη ΑΣΟΕΕ- πόσα λεφτά έχουν φάει "για να επιβάλουν την τάξη", την ίδια στιγμή που η σαπίλα του συστήματος, από τη λίστα Λαγκάρντ και τον Παπακωνσταντίνου μέχρι το κύκλωμα ναρκωτικών με εμπλεκόμενα επιφανή όργανα της τάξης -κοίτα συμπτώσεις, σε Αγρίνιο και Βόλο δεν είναι πολύ κοντά στις αστυνομικές διευθύνσεις και τα γραφεία των χρυσαυγιτών;- δείχνει πως δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά διαπερνά όλη τη ραχοκοκκαλιά του. 
Ας μας πουν πόσους ακόμα φόρους και μειώσεις μισθών θα επιβάλουν τη στιγμή που για "το καλό της ανάπτυξης" ετοιμάζουν μείωση του ΦΠΑ για τους "μεγαλοεπενδυτές" σε ορισμένους κλάδους.
Δε θα μας πουν τίποτα που να αξίζει, γιατί οι ίδιοι δεν αξίζουν τίποτα.
Καλή χρονιά λοιπόν και χωρίς κανενός είδους αυταπάτες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου